Τελετές

 
Το γραφείο τελετών Μπαλτάς Δημήτρης, με έδρα του τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει με επαγγελματισμό, σοβαρότητα και σεβασμό την τέλεση μνημόσυνων και κηδειών των αγαπημένων σας προσώπων.

Οι τελετές που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται με διακριτικότητα, ενώ το γραφείο μας φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες.

 

Κηδείες

 
Οργανώνουμε την κηδεία του αγαπημένου σας προσώπου, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια και να μπορείτε να αποδώσετε στον εκλιπόντα την τιμή που του αξίζει με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Αναλαμβάνουμε τα πάντα, από τη στιγμή του θανάτου έως την ταφή, φροντίζοντας για τα απαραίτητα δικαιολογητικά: για άδεια ταφής, ληξιαρχική πράξη θανάτου και έξοδα κηδείας από όλα τα ταμεία.
 

Μνημόσυνα

 
Αναλαμβάνουμε την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης που ψάλλεται στις 40 ημέρες του εκλιπόντα, στους τρεις μήνες, στους έξι μήνες στον ένα χρόνο και στα τρία χρόνια. Ορίζουμε την ημερομηνία και την ώρα για τον ναό όπου θα τελεσθεί η δέηση, επιλέγουμε το σχέδιο που θα επιλέξετε για τον δίσκο με τα κόλλυβα και ό,τι άλλο χρειάζεται.
 
Γραφεία Τελετών Μπαλτάς
Γραφεία Τελετών Μπαλτάς
Γραφεία Τελετών Μπαλτάς
Γραφεία Τελετών Μπαλτάς
Γραφεία Τελετών Μπαλτάς
 
 
 
Γραφείο Τελετών Μπαλτάς Δημήτρης
 
Λαγκαδά 104 56727 Νεάπολη Θεσσαλονίκης
 
Τηλέφωνο: +302310532661
 
Κινητό τηλέφωνο: +306944610008 -